Manson scurt VEPEMIR este fabricat din cauciuc moale ce nu afecteaza ugerul bovinei si face parte din ansamblu colector.
Durata de viata a unui manson scurt VEPEMIR este de pana la 12 luni, in functie de durata si modul de utilizare.
  • La reducere!
  • -4,50 lei
Manson scurt VEPEMIR este fabricat din cauciuc moale ce nu afecteaza ugerul bovinei si face parte din ansamblu colector.
Durata de viata a unui manson scurt VEPEMIR este de pana la 12 luni, in functie de durata si modul de utilizare.
Manson scurt bovine VEPEMIR 007B...
Manson scurt VEPEMIR este fabricat din cauciuc moale ce nu afecteaza ugerul bovinei si face parte din ansamblu colector. Durata de viata a unui manson scurt VEPEMIR este de pana la 12 luni, in functie de durata si modul de utilizare.
Manson scurt bovine VEPEMIR 007B pentru mulgatori

Manson scurt bovine VEPEMIR 007B pentru mulgatori

Manson scurt bovine VEPEMIR 007B

Manson scurt VEPEMIR este fabricat din cauciuc moale ce nu afecteaza ugerul bovinei si face parte din ansamblu colector.

Aceste mansoane scurte VEPEMIR fac legatura directa dintre aparatul de muls si bovina si sunt factorul important ce determina cantitatea si calitatea laptelui muls.

Produsul se poate livra in 72 ore
5,58 lei 10,08 lei -4,50 lei

  • Comandă rapidă prin telefon

Gama diversificata de accesorii si piese de schimb originale

Aparatele de muls VEPEMIR au in componenta doar piese de schimb, accesorii si consumabile originale, fabricate din materiale de buna calitate si verificate de catre personalul calificat al producatorului.

Dacă un aparat de muls VEPEMIR achiziționat nu te mulțumește 100%, îl poți returna în 30 de zile calendaristice de la momentul livrării/ridicării.

 

Pentru a face un pas important in producerea laptelui de calitate, trebuie sa schimbati regulat mansoanele scurte VEPEMIR si furtunele de lapte respectiv aer, sa le igienizati corespunzator folosind detergenti profesionali de cea mai buna calitate, fara spuma.

Asigura legatura directa dintre aparatul de muls si vaca, este o piesa importanta in procesul de mulgere. Producerea laptelui de calitate necesita o igiena stricta, trebuie sa schimbati regulat mansoanele si sa le igienizati corespunzator folosind detergenti avizati.

Mansoanele de cauciuc se fixeaza direct pe ugerul animalului. Se recomanda schimbarea acestora o data la 6 luni. Daca nu se schimba la timp, in interiorul mameloanelor se dezvolta bacterii care pot afecta sanatatea ugerului. Mamelonul se poate fisura dupa folosire indelungata in interior, fapt ce duce la patrunderea laptelui sau apei in timpul spalarii in linia de vacuum. Evitati pastrarea aparatului cu mameloanele expuse la soare.

Durata de viata a unui manson scurt VEPEMIR este de pana la 6 luni, in functie de durata si modul de utilizare.

Tip aparat
1 post si 1 bidon
2 posturi si 1 bidon
2 posturi si 2 bidoane
Destinatie
mulgere vaci
Material
cauciuc
Culoare
negru
Lungime (L)
220 mm
Greutate
100 grame
Impachetare
1 bucata
VPM007B
No reviews

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Product added to wishlist
Product added to compare.