10 intrebari ale fermierilor cand se discuta despre utilizarea eficienta a unui aparat de muls

Cand vine vorba despre utilizarea eficienta a unui aparat de muls, clientii si fermierii pot avea numeroase intrebari si preocupari. 

Read more

Utilizarea eficienta a unui aparat de muls: ghid pentru fermieri profesionisti

In acest articol, vom explora modul in care aparatele de muls pot fi utilizate intr-un mod profesionist, precum si sfaturi si recomandari pentru a asigura un proces eficient si sigur pentru animale si fermieri.

Read more

De ce avem nevoie de un aparat de muls vaci?

Fermierul obișnuit petrece în medie între 10 și 20 de minute pe zi pentru a mulge fiecare vacă. Utilizarea unei mașini de muls economisește timp și bani în ceea ce privește costurile cu forța de muncă, precum și îmbunătățirea condițiilor de bunăstare a animalelor prin reducerea nivelului de stres al vacilor. De asemenea, se asigură că fiecare picătură de lapte este extrasă din uger și previne apariția mastitei în timpul procesului de mulgere a vacilor.

Read more

Sfaturi Pentru Începatori În Utilizarea Aparatului De Muls Vaci

Read more

Parteneri de distributie

Lucrați în domeniul comerțului cu echipamente zootehnice și doriți să vă extindeți aria de activitate? Căutați un furnizor serios cu o ofertă de prețuri de neegalat? VEPEMIR.ro este partenerul de care aveți nevoie

Read more

Tutoriale asamblare aparate de muls, mulgatoare VEPEMIR

Read more

PRODUS NOU: Aparat de muls vaci VEPEMIR 1 post si 1 bidon Aluminiu 20 litri ECO GREEN M

Aparat de muls vaci VEPEMIR 1 post si 1 bidon Aluminiu 20 litri ECO GREEN M este compus din 1 post de mulgere si 1 bidon de aluminiu cu o capacitate de 20 litri. Prezinta un motor de 0.75 CP si 1420 rotatii pe minut. Ca si nivel de productivitate, aparatul reuseste mulgerea a 10 vaci pe ora.

Read more

Lansare model Aparat de muls vaci VEPEMIR 1 post si 1 bidon Aluminiu 20 litri ECO

Aparat de muls VPM11A40ECO este compus din 1 post de mulgere si 1 bidon de aluminiu cu o capacitate de 20 litri. Prezinta un motor de 0.75 CP si 1420 rotatii pe minut. Ca si nivel de productivitate, aparatul reuseste mulgerea a 10 vaci pe ora.

Read more

Am deschis colaborarea cu CEL.ro

Astazi am deschis colaborarea cu CORSAR ONLINE privind listarea produselor VEPEMIR pe platforma CEL Marketplace. Au fost incarcate si acceptate 21 de aparate de muls.

Read more

Am deschis colaborarea cu eMag

Astazi am deschis colaborarea cu DANTE INTERNATIONAL privind listarea produselor VEPEMIR pe platforma eMag Marketplace. Au fost incarcate si acceptate 21 de aparate de muls.

Read more
Product added to wishlist
Product added to compare.