Parteneri de distributie

Lucrați în domeniul comerțului cu echipamente zootehnice și doriți să vă extindeți aria de activitate? Căutați un furnizor serios cu o ofertă de prețuri de neegalat? VEPEMIR.ro este partenerul de care aveți nevoie

Citeste mai mult

Am deschis colaborarea cu eMag

Astazi am deschis colaborarea cu DANTE INTERNATIONAL privind listarea produselor VEPEMIR pe platforma eMag Marketplace. Au fost incarcate si acceptate 21 de aparate de muls.

Citeste mai mult

Aparate de muls VEPEMIR - Calitate la un pret accesibil

01.01.2020 am deschis magazinul online vepemir.ro Sa avem succes! Mulsul automatic prin mulgatori VEPEMIR prezinta numeroase avantaje: efort fizic redus, productivitate mai mare a muncii, lapte curat, ferit de mainile mulgatorului si aerul din adapost, lapte sanatos prin evitarea contactarii de boli transmisibile.

Citeste mai mult

Sfaturi Pentru Începatori În Utilizarea Aparatului De Muls Vaci

Citeste mai mult

Tutoriale asamblare aparate de muls, mulgatoare VEPEMIR

Citeste mai mult

PRODUS NOU: Aparat de muls vaci VEPEMIR 1 post si 1 bidon Aluminiu 20 litri ECO GREEN M

Aparat de muls vaci VEPEMIR 1 post si 1 bidon Aluminiu 20 litri ECO GREEN M este compus din 1 post de mulgere si 1 bidon de aluminiu cu o capacitate de 20 litri. Prezinta un motor de 0.75 CP si 1420 rotatii pe minut. Ca si nivel de productivitate, aparatul reuseste mulgerea a 10 vaci pe ora.

Citeste mai mult

Lansare model Aparat de muls vaci VEPEMIR 1 post si 1 bidon Aluminiu 20 litri ECO

Aparat de muls VPM11A40ECO este compus din 1 post de mulgere si 1 bidon de aluminiu cu o capacitate de 20 litri. Prezinta un motor de 0.75 CP si 1420 rotatii pe minut. Ca si nivel de productivitate, aparatul reuseste mulgerea a 10 vaci pe ora.

Citeste mai mult

Am deschis colaborarea cu CEL.ro

Astazi am deschis colaborarea cu CORSAR ONLINE privind listarea produselor VEPEMIR pe platforma CEL Marketplace. Au fost incarcate si acceptate 21 de aparate de muls.

Citeste mai mult
Product added to wishlist
Product added to compare.