POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE ȘI DE PROTECȚIE A DATELOR PENTRU  VEPEMIR.ro

Expert Masini Unelte S.R.L., o societate înregistrată și care funcționează conform legilor române, cu sediul în România, strada Podgoriei 2B, Constructia C2, Cod 707316, Uricani, Miroslava, Iasi înregistrată la Oficiul Registrului Comerțului cu nr. J22/805/2014 , cu număr de înregistrare fiscală și TVA RO 33150888 proprietară a magazinului online VEPEMIR.ro. Noi respectăm confidențialitatea clienților și depunem toate eforturile pentru a asigura protecția datelor și a informațiilor cu caracter personal, respectând legislația aplicabilă în materie de protecție a datelor cu caracter personal.

În acest scop, implementăm următoarea Politică de Confidențialitate și de Protecție a Datelor ("Politica") care stabilește principalele repere referitoare la datele personale pe care le colectăm și le procesăm pe site-ul nostru, în ce scopuri colectăm și procesăm astfel de date, precum și modul în care asigurăm protecția acestor date personale și drepturile dumneavoastră legate de datele dvs. personale.

Respectăm prevederile legale în materie de date cu caracter personal în vigoare, iar datele personale pe care le primim și/sau le colectăm, procesăm, stocăm sau păstrăm sunt procesate în conformitate cu legislația aplicabilă și exclusiv în scopurile furnizate în cadrul acestei Politici. 

Menționăm faptul că această Politică vi se aplică indiferent de modul în care accesați site-ul nostru, respectiv acoperă orice dispozitiv prin care site-ul nostru este accesat de dvs. (prin telefon, tabletă, PC etc.). 

A. ACCEPTAREA POLITICII DE CONFIDENȚIALITATE ȘI DE PROTECȚIE A DATELOR

Înainte de a continua acțiunea pe site-ul nostru, vă recomandăm cu insistență să citiți cu atenție această Politică. 

În cazul în care nu sunteți de acord cu această politică și nu doriți ca datele dvs. personale să fie utilizate așa cum este detaliat în cadrul acestei Politici, vă rugăm să nu continuați să utilizați site-ul nostru și să nu ne furnizați datele dvs. personale.

Cu fiecare accesare a paginii noastre web confirmați că ați citit, ați înțeles și ați consimțit să respectați această Politică. 

B. DATELE PERSONALE PE CARE LE COLECTĂM

 1. Date Personale

În momentul în care accesați sau navigați pe site-ul nostru, precum și atunci când faceți achiziții online prin intermediul site-ului nostru vom colecta unele dintre datele dvs. personale pentru a vă oferi servicii mai bune, precum:

 • numele, prenumele, data nașterii,
 • adresa de e-mail, numărul de telefon,
 • detalii de facturare și adrese de livrare,
 • feedback-ul,
 • adresa dvs
 • cont
 • banca

IMPORTANT: Pentru a vă putea crea un cont personal pe pagina noastră web și pentru a efectua orice achiziție online, este obligatoriu să ne furnizați toate datele personale menționate mai sus. În cazul în care nu sunteți de acord să ne furnizați astfel de date personale, nu veți putea să vă creați propriul cont personal și/sau să faceți achiziții pe site-ul nostru.

 1. Informații și date tehnice și statistice

Menționăm faptul că, pe lângă datele personale detaliate mai sus, putem colecta informații despre dispozitivul dvs., precum și alte date și informații statistice și tehnice, cum ar fi frecvența și durata vizitei dvs. pe site, orele de comandă și adresa IP la momentul comenzii, statisticile despre paginile de produse vizitate și produsele comandate.

Aceste date sunt colectate și utilizate de noi pentru a analiza acțiunile și preferințele vizitatorilor, pentru a administra site-ul din motive statistice și din motive de securitate.

Datele statistice și tehnice furnizate de browserul dvs. și/sau de dispozitivul dvs. pot fi, de asemenea, utilizate în scopuri de marketing și publicitate, cu mențiunea că aceste date nu vor fi legate de datele dvs. personale și nu vor fi folosite pentru a vă identifica.

 1. Date și informații privind plata (informații despre bancă și/sau detalii despre plata cu cardul)

Ca parte a prelucrării oricărei comenzi și în funcție de metoda de plată selectată de dvs. la plasarea comenzii dvs., vi se va solicita să furnizați date privind contul dvs. bancar, informații privind cardul dvs. de credit, urmând ca aceste date să fie utilizate atât pentru efectuarea plăților către noi cât și pentru returnările noastre către dvs., după caz.

Menționăm că, în acest caz, veți oferi datele dvs. de plată direct procesatorului de plăți și nu nouă și, prin urmare, vi se va aplica politica de confidențialitate a procesatorului de plăți.

Vă recomandăm să citiți acești termeni și condiții înainte de a selecta această metodă de plată. Informațiile din cardul de credit utilizate pentru plasarea comenzii dvs. nu vor fi păstrate niciodată stocate în sistemul nostru.

 1. ​Serviciul de analiza web Google Adwords/Analytics

Precizăm faptul că pentru VEPEMIR.ro folosim serviciul de analiză web Google Adwords/Analytics în scop statistic, serviciu ce folosește la rândul său cookies (fișiere text). Conform modului de funcționare al acestui serviciu, informațiile colectate prin aceste cookies despre modul în care dumneavoastră utilizați site-ului nostru sunt transmise și stocate pe serverele Google. Menționăm faptul că, informații suplimentare despre acest tip de prelucrare găsiți accesând paginile Terms of Service ale Google Analytics. 

C. SCOPURILE ÎN CARE FOLOSIM DATELE PERSONALE COLECTATE

Portalul nostru colectează datele dvs. personale în următoarele scopuri:

 • Pentru a crea un cont privat pentru dvs. pe site-ul nostru (de exemplu, numele dvs., adresa de e-mail),
 • Pentru a procesa comenzile dvs. prin intermediul serviciilor online (de exemplu, numele, adresa, data nașterii),
 • Pentru a trimite notificări prin SMS pentru a vă informa despre livrări (de exemplu numărul dvs. de telefon mobil),
 • Pentru a vă informa despre problemele de livrare referitoare la produsele comandate (de exemplu, numărul dvs. de telefon, adresa),
 • Pentru a răspunde la întrebările dvs. și a vă informa despre servicii noi sau modificate (de ex. adresa dvs. de e-mail),
 • Pentru a verifica dacă aveți vârsta legală pentru cumpărăturile online (de exemplu, data nașterii)
 • Pentru a procesa și a finaliza procesele de comandă și pentru a asigura comunicarea cu clienții noștri, pentru a ne îndeplini obligațiile care decurg din orice tranzacție încheiată între clienții noștri și noi,
 • Pentru a vă furniza informații despre produsele, serviciile, campaniile, promoțiile și alte anunțuri și / sau informații,
 • Pentru a analize de tendințe și statistice, inclusiv pentru marketing și alte scopuri interne ale companiei,
 • Pentru a consolida securitatea Site-ului. 

IMPORTANT: Noi nu colectăm și nu vom colecta cu bună știință informații de la nicio persoană nesupravegheată sub vârsta de 18 ani. În cazul în care aveți sub 18 ani, nu trebuie să utilizați acest site sau să ne trimiteți date personale.

D. MODUL ÎN CARE DISTRIBUIM DATELE PERSONALE COLECTATE

Datele personale colectate pe acest site pot fi distribuite, dezvăluite sau prelucrate de personalul nostru sau de companiile partenere care furnizează servicii conexe (cum ar fi companiile care furnizează servicii de încărcare și de livrare, centre de apel, servicii de baze de date, agenții de publicitate și marketing etc.).

Putem dezvălui și/sau transfera datele dvs. personale către autoritățile guvernamentale relevante acolo unde legea o cere, pentru a ne servi mai bine clienții și pentru a ne îndeplini obligațiile către clienți. 

Cu toate acestea, datele dvs. personale sunt protejate de noi și ne asigurăm, de asemenea, că entităṭile cărora le sunt distribuite datele dvs. personale le protejează și le asigură acelaşi nivel de confidențialitate datelor dvs. personale. 

În afară de acest lucru, datele dvs. personale nu sunt niciodată divulgate unor terțe părți, indiferent dacă acestea sunt persoane fizice sau juridice, care nu au nicio relație comercială cu noi în scopurile acestui site și nu sunt folosite sau vândute în scopuri comerciale.

În cazul în care o altă companie își manifestă interesul să achiziționeze toate sau o parte din afacerea noastră, ne rezervăm dreptul de a dezvălui datele personale și alte informații companiei respective, numai în legătură cu și în scopul achiziției preconizate.

Nu avem control și nu ne asumăm răspunderea pentru transferul datelor dvs. personale și a altor informații furnizate de alte companii partenere care furnizează servicii conexe pe site-ul nostru sau în legătură cu acesta.

E. SECURITATEA ȘI PROTECȚIA DATELOR

Compania respectă confidențialitatea informațiilor personale ale clienților săi și utilizează cele mai bune eforturi folosind cele mai noi tehnologii pentru a le asigura.

Toate măsurile fizice, electronice și manageriale sunt adoptate pentru a asigura securitatea sistemului nostru. Toate datele sunt stocate și susținute pe servere securizate în străinătate.

Datele obținute prin intermediul site-ului nostru se transferă prin tehnologia SSL (Secure Socket Layer), care asigură transferul securizat al datelor.

F. DREPTURILE CLIENȚILOR ȘI VIZITATORILOR NOȘTRI CU PRIVIRE LA DATELE PERSONALE ALE ACESTORA

Este important pentru noi să vă asigurăm toate drepturile în legătură cu datele dvs. personale, motiv pentru care am dori să vă informăm că, în conformitate cu cele aplicabile, aveți următoarele drepturi:

 • Dreptul de acces la datele personale: Aveți dreptul să obțineți de la noi, la cerere și gratuit (o solicitare/ an) confirmarea că datele personale referitoare la dvs. sunt sau nu sunt colectate și prelucrate de noi împreună cu toate celelalte informații obligatorii prevăzute de lege. Puteți să vă exercitați acest drept prin trimiterea unei cereri scrise și datate, semnată de dvs. și prin care indicați dacă doriți să vă trimitem aceste informații la o anumită adresă de E-mail.

 • Dreptul de intervenția asupra datelor personale: Aveți dreptul să obțineți, la cerere și gratuit, rectificarea, actualizarea, blocarea sau ștergerea datelor cu caracter personal care nu respectă cerințele legale, în special datele personale incomplete sau inexacte, precum și conversia acestor date personale în date anonime. Oricare dintre aceste operațiuni va implica, de asemenea, notificarea terților cărora li s-au dezvăluit datele dvs. personale despre oricare dintre aceste operațiuni. Puteți să vă exercitați acest drept prin trimiterea unei cereri scrise și datate, semnată de dvs. și prin care indicați dacă doriți să vă trimitem aceste informații la o anumită adresă sau printr-un serviciu de corespondență.

 • Dreptul la opoziție: Aveți dreptul să vă opuneți, în orice moment, pe baza unor motive justificate și legitime cu privire la situația dvs. specifică, oricăror date cu caracter personal care vă privesc și care fac obiectul unei prelucrări. În cazul în care opoziția dvs. este justificată, nu vom mai procesa astfel de date. De asemenea, aveți dreptul să vă opuneți în orice moment, fără nicio taxă și fără nicio justificare, la faptul că datele personale care vă privesc să fie procesate în scopuri de marketing direct sau să fie divulgate unei terțe părți în acest scop. Puteți să vă exercitați acest drept prin trimiterea unei cereri scrise și datate, semnată de dvs. și prin care indicați dacă doriți să vă trimitem aceste informații la o anumită adresă de E-mail. 

 • Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale: Aveți dreptul să solicitați și să obțineți retragerea sau anularea oricărei decizii legale, decizia adoptată exclusiv pe baza prelucrării datelor cu caracter personal efectuate prin mijloace automate, cu scopul de a evalua unele aspecte ale personalității dvs. sau reevaluării unei astfel de decizii.

 • Dreptul de a da în judecată: Fără nicio limitare a dreptului de a adresa o plângere autorității de supraveghere, aveți dreptul să vă adresați justiției pentru apărarea oricărui drept garantat de lege și care v-a fost încălcat.

 • Dreptul la ștergere (”dreptul de a fi uitat”): Aveți dreptul să solicitați gratuit, în orice moment, ștergerea datelor dvs. personale, în cazul în care aceste date personale nu mai sunt necesare în legătură cu scopurile pentru care au fost colectate sau prelucrate în alt mod și în orice alte cazuri prevăzute de legislația aplicabilă.

 • Dreptul la portabilitatea datelor: Acest drept permite persoanelor să obțină și să reutilizeze datele lor personale în scopuri proprii în cadrul diferitelor servicii. Acest drept permite mutarea, copierea sau transferul datele personale cu ușurință de la un mediu IT la altul, într-un mod sigur. 

Cererile prin care fructificați unul din acest drepturi trebuie să conțină toate datele de identificare pentrua  ne asigura că cererea vine de la dvs.

Pentru orice aspecte referitoare la aceasta Politică ne puteți contacta utilizând următoarele date de contact:

Adresă: Expert Masini Unelte srl, strada Podgoriei 2B, Constructia C2, Cod 707316, Uricani, Miroslava, Iasi
Email: office@VEPEMIR.ro

Product added to wishlist
Product added to compare.