Aparate de muls


Mulgatoare, aparate de muls VEPEMIR

Oile, caprele si vacile sunt crescute in gospodarii in special pentru laptele obtinut. Fiecare tip de lapte are proprietati unice, el fiind un aliment complex si foarte hranitor. Iata de ce nu ne surprinde faptul ca laptele este consumat de majoritatea covarsitoare a populatiei, iar in cele mai multe gospodarii rurale se regasesc cateva exemplare de oi sau o vaca.

Traditional laptele este muls manual, atat in gospodarii cat si in ferme sau la stana. Cu toate acestea acest procedeu este unul greoi si obositor. Iata de ce va propunem sa inlocuiti mulsul manual cu cel automatizat, mai eficient si mai rapid.

Aparatele de muls VEPEMIR sau mulgatoare VEPEMIR sunt aparate electrice care, cu ajutorul unor mansoane speciale, mulg laptele din uger fara a rani animalul si fara a-i provoca neplaceri. Procesul este unul simplu, foarte asemănător cu mulsul manual.

Avantajele utilizarii unui astfel de aparat de mult sunt multiple. Timpul necesar pentru a mulge animalele este mult diminuat, un aparat putand fi folosit pentru a mulge 8-10 animale pe ora. Un alt beneficiu foarte important este reprezentat de conditiile de igiena si de pastrare a laptelui. Mulgatoarele VEPEMIR au integrate vase speciale, bidoane de lapte care se inchid etans si nu permit astfel patrunderea de corpuri straine, praf, insecte sau fire de par in lapte, nici in timpul mulsului si nici ulterior, pana ajunge la punctul de colectare sau in bucatarie.

Efortul uman este si el mult diminuat, interventia din partea acestuia fiind minima. Astfel omul nu trebuie decat sa asigure spalarea ugerului si montarea corecta a ventuzelor pe pozitie.

In aceasta categorie de produse veti regasi mai multe tipuri de aparate de muls si mulgătoare, dar si recipiente speciale pentru lapte.

Aparatele de muls VEPEMIR pot fi destinate unei sigure specii de animale sau pot fi mixte, servind mulsului tuturor animalelor din gospodarie sau microferma. Puteti alege asadar intre aparat de muls vaciaparat de muls oi si capreaparat de muls vaci, oi si capreaparate de muls cu un bidon sau cu doua bidoane, etc.

Ca si accesorii pentru acestea va oferim bidoane de transport lapte de mai multe capacitati si tipuri: bidon inox cu capacbidon inox 30 lbidon inox 50 lbidon lapte din aluminiu, etc. Acestea pot fi montate pe mulgatori, pentru ca ulterior, la terminarea mulsului, sa fie demontate, inchise si transportate in conditii optime la punctul de preluare sau prelucrare a laptelui proaspat. 

Aparatele de muls VEPEMIR sunt ideale pentru micii fermieri cu efective de animale de pana la 20 capete. Agregatele sunt  dotate cu aparat de muls (posturi) si recipienti de stocare a laptelui.

Aparatele de muls, mulgatoare VEPEMIR nu trebuie sa lipseasca din dotarea micului fermier posesor de animale. Mulgatoarele mobile usureaza munca in gospodaria celui care detine vaci, oi sau capre, asigurand totodata o igiena maxima a laptelui, igiena ce se va reflecta in calitatea laptelui. Aparatele de muls sunt ideale pentru micii fermieri cu efective de animale de pana la 10 capete. Agregatele sunt dotate cu aparat de muls (posturi) si recipiente de stocare a laptelui.

Product added to wishlist
Product added to compare.