La VEPEMIR.ro in fiecare zi oferim solutii. Solutii de optimizare, eficienta, profitabilitate si orice alt obstacol intalnit in utilizarea de echipamente zootehnice, echipamente apicole si utilaje agricole. Sunati-ne si va veti convinge de profesionalismul consultantilor nostri, ce vor reusi sa ofere rezolvari problemelor dumneavoastra. Stim ca pretul este important si din acest motiv lucram cu o marja mica de adaos, apropiindu-ne uneori de pretul producatorului pentru a va oferi solutia cea mai avantajoasa.

Ana

Reprezentant Vânzări

Vasile

Administrator

Amalia

Director Marketing

Razvan

Service

Dănuț

Service

Cristi

Logistică

Suntem in permanenta informati despre tehnologii noi aparute si ne cunoastem produsele dar si nevoile clientilor. Colaboram cu firme mici si mijlocii dar mai ales cu micii intreprinzatori si suntem mereu in legatura cu acestia, oferindu-le toate informatiile necesare inainte dar si dupa ce au hotarat sa achizitioneze echipamentele oferite prin intermediul magazinului.

Ne recomanda oamenii si munca lor!

Avantajele achizitionarii de pe VEPEMIR.ro constau in oferirea consultantei tehnice de specialitate in alegerea utilajelor potrivite domeniului de activitate avut si a aplicatiilor corespunzatoare, consultanta financiara pentru obtinerea solutiei de finantare favorabile, livrare rapida - avand pe stoc in depozitele noastre din tara cele mai multe dintre produse, calitatea ridicata a aparatelor de muls, bidoanelor si articolelor pentru ferme, productivitatea mare rezultata si conditii de garantie conform legislatiei in vigoare.

Product added to wishlist
Product added to compare.