Aparat de muls capre si oi VEPEMIR 2 posturi si 1 bidon Aluminiu 25 litri ECOMR_OC

  • -160,00 lei
Aparat de muls capre si oi VEPEMIR 2...
Aparat de muls capre si oi VEPEMIR 2...
Aparat de muls capre si oi VEPEMIR 2...
Aparat de muls capre si oi VEPEMIR 2...
Aparat de muls capre si oi VEPEMIR 2...
Aparat de muls capre si oi VEPEMIR 2 posturi si 1 bidon Aluminiu 25 litri ECOMR_OC

Mulgatoare capre si oi VEPEMIR 2 posturi si 1 bidon Aluminiu 25 litri ECO RED M OC

Aparat de muls VPM11A25ECORM_OC este compus din 2 posturi de mulgere si 1 bidon de aluminiu cu o capacitate de 25 litri. Prezinta un motor de 0.75 CP si 1420 rotatii pe minut. Ca si nivel de productivitate, aparatul reuseste mulgerea a 40 oi sau capre pe ora.

Livrare in 48h din stoc Iași
1.419,83 lei 1.579,83 lei -160,00 lei

Gama diversificata de accesorii si piese de schimb originale

Aparatele de muls VEPEMIR au in componenta doar piese de schimb, accesorii si consumabile originale, fabricate din materiale de buna calitate si verificate de catre personalul calificat al producatorului.

Dacă un aparat de muls VEPEMIR achiziționat nu te mulțumește 100%, îl poți returna în 30 de zile calendaristice de la momentul livrării/ridicării.

Aparatele de muls VEPEMIR sunt asamblate in Romania de catre personalul nostru.

 

Aparate de muls VEPEMIR sunt realizate din materiale de calitate ce permit utilizarea indelungata. Prin productivitatea crescuta si utilizarea usoara, aceasta mulgatoare vaci se prezinta ca fiind solutia ideala atat pentru fermele zootehnice mici cat si pentru gospodarii. Mulsul se efectueaza automat facilitand asfel reducerea timpului de lucru.
Un aparat de muls VEPEMIR este destinat gospodariilor de mici dimensiuni cu un numar de maxim 10 bovine si este simplu de utilizat si usor de intretinut.

COMPONENTELE PRINCIPALE ALE APARATULUI DE MULS VEPEMIR:

Pompa de vacuum VEPEMIR 023:

Pompa de vacuum este cuplata direct la motorul electric si formeaza un corp comun cu acesta. Prinderea de sasiu se face prin suruburi cu saibe de izolare. Pompa de vacuum este de tip uscat, echipata cu paleti de grafit, fapt ce duce la asigurarea unui vid constant.

Regulator de vacuum VEPEMIR 016:

Regulatorul de vacuum are rolul de a crește sau scade vacuumul aparatului de muls. Rotirea piulitei de strangere în sensul acelor de ceasornic duce la creșterea nivelului de vacuum iar rotirea în sens invers duce la scaderea acestuia. După efectuarea reglajului piulita se fixeaza cu ajutorul contrapiulitei. Reglarea vacuumului pe manometru se face intre 40 și 60 Kpa sau 0,4 – 0,6 bari.

Pulsator VEPEMIR 013:

Pulsatorul are rolul de a regla frecventa pulsatiilor de mulgere. Pentru o utilizare optima, acesta trebuie curătat o data pe luna conform figurii de mai jos. După ce se desface capacul pulsatorului, cu ajutorul unei periute de dinti se curata filtrul de aer și cele doua axe pe care se afla montate carucioarele. Este interzisă utilizarea în curatare a uleiului sau detergentilor (folosirea acestora duce la scoaterea pulsatorului din garantie).

Mansoane de cauciuc VEPEMIR 006:

Mansoanele de cauciuc se fixeaza direct pe ugerul animalului. Se recomanda schimbarea acestora o data la 6 luni. Dacă nu se schimba la timp, în interiorul mameloanelor se dezvolta bacterii care pot afecta sanatatea ugerului.

​​​​​Mamelonul se poate fisura in interior, după folosire indelungata, fapt ce duce la pătrunderea laptelui sau apei în timpul spălării, în linia de vacuum. Evitati pastrarea aparatului cu mameloanele expuse la soare.

Aparatele de muls VEPEMIR servesc la mulsul curat si in siguranta a bovinelor (vacilor). Se pot utiliza in cadrul gospodariilor particulare, al fermelor si al producatorilor de lactate in general. Echipamentele specificate mai sus au scopul de a proteja sanatatea ugerului animalelor, de a creste productivitatea, fapt ce duce la satisfacerea cerintelor utilizatorilor. 

Ai grija de aparatul tau de muls. Curata-l cu solutie PEROXAN activat si DIBAZIC activ.

Destinatie
mulgere oi, capre (ovine, caprine)
Numar posturi
2 posturi
Numar bidoane
1 bidon
Tip bidon (material)
aluminiu
Capacitate bidon
25 litri
Productivitate
40 oi-capre/ora
Tip pompa vid
uscata
Capacitate pompa vid
170 litri/min
Tip pulsator
Pneumatic
Raport pulsatii
40 - 60 pulsatii/minut (reglabil)
Tip palete
Grafit
Tanc vacuum
intern (in cadrul metalic)
Capacitate tanc vacuum
10 litri
Control presiune mansoane
La epuizarea laptelui
Debit
200 litri/minut
Roti transport
2 roți
Tip motor
Electric
Putere motor
0,75 CP/0,56 kW
Numar rotatii
1420 rotatii/minut
Tensiune de alimentare
220 V (monofazic)
Frecventa
50 Hz
Culoare
rosu
Lungime (L)
700 mm
Latime (l)
500 mm
Inaltime (H)
1085 mm
Impachetare
1 bucata
Greutate aproximativa
35 Kg
VPM11A25ECOMR_OC
Produs nou
2021-04-26
No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.