• -4,00 lei
Dibazic activ DIEMER, solutie...
Dibazic activ DIEMER, solutie...
Dibazic activ DIEMER, solutie degresant, 5 Kg

Dibazic activ DIEMER, solutie degresant, 5 Kg

Dibazic activ DIEMER, solutie degresant, 5 Kg

Soluţie cu pH bazic, certificata NCP - Nature Care Product pentru degresarea şi igienizarea oricarui tip de suprafata lavabila din zootehnie, cum ar fi hala de sortare oua, pardoseli, pereți, linie tehnologică sortare ouă, a conductelor de inox din industria alimentară, a sistemelor CIP, a tancurilor de racire, a salilor de muls, a aparatelor de muls, etc.

Produsul se poate livra in 72 ore
38,02 lei 42,02 lei -4,00 lei

  • Comandă rapidă prin telefon

Gama diversificata de accesorii si piese de schimb originale

Aparatele de muls VEPEMIR au in componenta doar piese de schimb, accesorii si consumabile originale, fabricate din materiale de buna calitate si verificate de catre personalul calificat al producatorului.

Când spun DIEMER automat îmi apar în gând două cuvinte: tenacitate şi respect. Când spun DIEMER spun Márton Zsolt. Colaborarea mea cu DIEMER o datorez acestui domn, care m-a convins în scurt timp că nu avem doar o relaţie gen furnizor-beneficiar ci un parteneriat bazat pe comunicare, receptiv la nesecităţile noastre pentru a ne atinge obiectivul, interesat de evoluţia noastră şi în acelaşi timp, cred eu, satisfăcut de realizările noastre. Sunt mulţumită de produsele DIEMER, dar trebuie să spun că am obţinut rezultate doar în momentul în care le-am utilizat corect respectând întocmai proşpectul. Despre preţ? Nu este mic dar nici exagerat. Îmi place că se menţine, deasemenea îmi plac reducerile şi bonusurile. Îmi place promptitudinea livrărilor (mai ales că sunt aduse la fermă) şi înleşnirea la termenul de plată. Nu aş dori să închei înainte de a spune că DIEMER prin Márton Zsolt ne arată că politeţea pe lângă celelalte calităţi aduce succes într-o afacere.

Dacă un aparat de muls VEPEMIR achiziționat nu te mulțumește 100%, îl poți returna în 30 de zile calendaristice de la momentul livrării/ridicării.

 

Dibazic activ DIEMER, solutie degresant, 5 Kg | Modul de utilizare:

  • se clateste suprafata sau conductele cu apa calduta (35-40 grade Celsius) pentru a indeparta impuritatile mai mari
  • se prepara o solutie de 0,5-1% Dibazic activ, care se lasa a circula la 40-70 grade Celsius (la conducte din polietilena maxim 65 grade Celsius) timp de 15-20 minute.
  • temperatura finala minim 35 grade Celsius
  • se clateste bine cu apa potabila rece

Timp de contact: 15 - 20 minute

Concentratie: 0,5-1%

Forma de prezentare: canistre de 5 Kg, 10 Kg, 25 Kg, 35 Kg, butoaie de 210 Kg, IBC 1000 Kg

Forma de conditionare: produsul se prezinta sub forma lichida, transparenta, solutie concentrata, care se dilueaza in momentul utilizarii.

Conditii de pastrare: se depoziteaza in recipiente originale la o temperatura de 5-25 grade Celsius

  • Contine acizi organici, care nu dauneaza mediului inconjurator.
  • Mod de aplicare si concentrație de utilizare: sisteme CIP - 0,5%, pompa cu presiune: 1-5%, manual: 1%.
  • Timp de contact: sisteme CIP: 30-40 de minute, pompa cu presiune: 15 minute, manual 15 minute.

Dibazic activ DIEMER, solutie degresant, 5 Kg | Manipularea si depozitarea:

Manipulare: Bidonul sau canistra de depozitare trebuie sa fie inchis si manipulat cu atentie.

Depozitare: Trebuie sa fie depozitat in ambalajul original, inchis, intr-un spatiu racoros, lipsit de înghet, separat fata de alimente, acizi. Preparatul nu trebuie sa ajunga in mainile copiilor.

Controale ale expunerii / protectia personala:

Lucratorii trebuie sa fie instruiti cu privire la proprietatile toxicologice si prescripţiile de sanatate a muncii in cursul utilizarii.
Printr-o efectuare cu atenţie a muncii trebuie să se prevină stropirea, contactul cu pielea şi cu ochii, ingerarea accidentală a produsului, resp. a soluţiei.
Trebuie să se aibă grijă de ventilaţia corespunzătoare a locului de muncă. Nu este permisă amestecarea produsului cu alte preparate.
Lucrătorii trebuie să poarte îmbrăcăminte de protecţie rezistente la acţiunea corosivă, impermeabile pentru produs, mănuşi, încălţăminte de protecţie, ochelari de protecţie/mască pentru faţă, în caz de necesitate echipament de protecţie individual împotriva inhalării vaporilor de soluţie.
In timpul lucrului sunt interzise mâncatul şi fumatul. Este necesar să se asigure posibilitatea de curăţenie cu apă curentă rece-caldă şi să fie asigurat unguent de protecţie dermatologică.

Informații toxicologice:

Toxicitatea produsului este determinată de efectul iritant si destructiv manifestat asupra mucoasei si asupra pielii.

Informatii ecologice:

Produsul conţine materiale, care pun în pericol apa. Nu este admisă vărsarea în apele de suprafaţă. Surfactantul din compoziţia produsului este complet biodegradabil.

Dibazic activ DIEMER, solutie degresant, 5 Kg | Consideraţii privind eliminarea deşeurilor şi a măsurilor pentru manipulare

Deşeurile asociate cu utilizarea produsului pot fi: Dibazic Activ contaminat cu alte substanţe chimice, ambalaje de Dibazic Activ.

Deşeurile trebuiesc eliminate de fiecare dată (recuperate sau eliminate) în conformitate cu normele naţionale aplicabile deşeurilor (mai ales deşeurile periculoase) şi acordurile locale.

Coduri deşeuri: 06 13 01: produsi anorganici de protectie a instalatiei, agenti de conservare a lemnului, alte biocide 07 06: deseuri de la PPFU sapunurilor, detergentilor, dezinfectantilor si produselor cosmetice

Dibazic activ DIEMER, solutie degresant, 5 Kg | Metode de eliminare a deşeurilor şi a ambalajelor contaminate:

Deşeurile se depozitează conform H.G. 223/2001. Ambalajele trebuiesc predate la producător sau distribuitorul autorizat.
Eliminarea deşeurilor de produs se face conform Legii nr. 211/2011 privind regimul deşeurilor şi eliminarea deşeurilor de ambalaje se face conform HG 621/2005 privind ambalajele şi deşeurile de ambalaje.
Nu există restricţii privind recuperarea Dibazic Activ contaminat, dacă tehnologic acest lucru este posibil.
Recuperarea sau eliminarea deşeurilor de Dibazic Activ trebuie realizată în conformitate cu reglementările în vigoare.
Metoda recomandată de eliminare: diluare şi neutralizare cu un acid slab ( ex. acid peracetic sau acid ascorbic ).
Ambalajele contaminate de Dibazic Activ pot fi folosite din nou în acelaşi scop, iar ambalajele devin deşeuri numai în momentul în care nu mai sunt folosite (inclusiv cele stricate). Atunci devin deşeuri de ambalaj, recuperate şi/sau eliminate de firma de eliminare de deşeuri în conformitate cu regulile amintite mai sus ( S.C. Gyemant S.R.L.: 0747-282.786). Nu există indicaţii specifice pentru eliminarea deşeurilor de ambalaj după Dibazic Activ.

Tip aparat
1 post si 1 bidon
2 posturi si 1 bidon
2 posturi si 2 bidoane
Destinatie
curatare instalatie mulgatoare
Tip bidon (material)
Plastic
Impachetare
1 canistra (5 Kg)
DIBAZIC5
No reviews

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Product added to wishlist
Product added to compare.