1. Legați coada vacii (dacă este cazul).
  2. Puneți mâncare în fața vacii pentru a-i distrage atenția sau pentru a o liniști (dacă este cazul).
  3. Spalați ţâţele si ugerul (stergeți sau dezinfectați).
  4. Porniţi aparatul.
  5. Trageți supapa de vid de sub colector.
  6. Puneți dopuri la cele două mameloane de pe partea voastră.
  7. Puneți toate patru mameloane atârnate pe brațul stâng.
  8. Cu mâna stânga apucați cele două mameloane fără dopuri de pe partea opusă poziției de muls.
  9. Cu mâna dreaptă susțineti colectorul și tot odată fiți pregătit să impingeți supapa.
  10. Asigurați-vă că indicatorul de vacuum este în zona de lucru(verde)
  11. Introduceți un mamelon pe o țâţă și apoi împingeți supapa de vacuum, imediat introduceți și pe cealaltă ţâţă.
  12. Mai aveți mameloanele cu dopuri:

          a) apucați cu mâna stângă mamelonul din spate, cu mâna dreaptă strângeți furtunul cu putere (pentru a putea scoate dopul) undeva la jumatate între mamelon și colector.  
          b) scoateți dopul și bagați mamelonul pe ţâţă în același timp încetați a mai strange furtunul (idem și pentru celălalt mamelon cu dop, doar dacă vaca nu are vițel).
          c) acum verificați dacă toate mameloanele sunt puse bine trăgând și împingând ușor sus/jos, de două, trei ori.

Product added to wishlist
Product added to compare.