Coșul dumneavoastră
Nu sunt produse în coșul dumneavoastră- 11090 views
- Legați coada vacii (dacă este cazul).
- Puneți mâncare în fața vacii pentru a-i distrage atenția sau pentru a o liniști (dacă este cazul).
- Spalați ţâţele si ugerul (stergeți sau dezinfectați).
- Porniţi aparatul.
- Trageți supapa de vid de sub colector.
- Puneți dopuri la cele două mameloane de pe partea voastră.
- Puneți toate patru mameloane atârnate pe brațul stâng.
- Cu mâna stânga apucați cele două mameloane fără dopuri de pe partea opusă poziției de muls.
- Cu mâna dreaptă susțineti colectorul și tot odată fiți pregătit să impingeți supapa.
- Asigurați-vă că indicatorul de vacuum este în zona de lucru(verde)
- Introduceți un mamelon pe o țâţă și apoi împingeți supapa de vacuum, imediat introduceți și pe cealaltă ţâţă.
- Mai aveți mameloanele cu dopuri:
a) apucați cu mâna stângă mamelonul din spate, cu mâna dreaptă strângeți furtunul cu putere (pentru a putea scoate dopul) undeva la jumatate între mamelon și colector.
b) scoateți dopul și bagați mamelonul pe ţâţă în același timp încetați a mai strange furtunul (idem și pentru celălalt mamelon cu dop, doar dacă vaca nu are vițel).
c) acum verificați dacă toate mameloanele sunt puse bine trăgând și împingând ușor sus/jos, de două, trei ori.