• La reducere!
  • -180,00 lei
Aparat de muls vaci VEPEMIR 1 post si...
Aparat de muls vaci VEPEMIR 1 post si...
Aparat de muls vaci VEPEMIR 1 post si...
Aparat de muls vaci VEPEMIR 1 post si...
Aparat de muls vaci VEPEMIR 1 post si...
Aparat de muls vaci VEPEMIR 1 post si 1 bidon Aluminiu 20 litri

Aparat de muls vaci VEPEMIR 1 post si 1 bidon Aluminiu 20 litri

3 Reviews

Mulgatoare vaci VEPEMIR 1 post si 1 bidon Aluminiu 20 litri

Aparat de muls VPM11A20 este compus din 1 post de mulgere si 1 bidon de aluminiu cu o capacitate de 20 litri. Prezinta un motor de 0.75 CP si 1420 rotatii pe minut. Ca si nivel de productivitate, aparatul reuseste mulgerea a 10 vaci pe ora.

Produsul in stoc Iasi, Romania
1.391,43 lei 1.571,43 lei -180,00 lei

  • Comandă rapidă prin telefon

Gama diversificata de accesorii si piese de schimb originale

Aparatele de muls VEPEMIR au in componenta doar piese de schimb, accesorii si consumabile originale, fabricate din materiale de buna calitate si verificate de catre personalul calificat al producatorului.

Transportul este GRATUIT si se efectueaza cu FANCOURIER sau URGENT CARGUS.

Dacă un aparat de muls VEPEMIR achiziționat nu te mulțumește 100%, îl poți returna în 30 de zile calendaristice de la momentul livrării/ridicării.

Aparatele de muls VEPEMIR beneficiaza de garantie 36 luni pentru cadru, bidoane si motor. 

 

Aparate de muls VEPEMIR sunt realizate din materiale de calitate ce permit utilizarea indelungata. Prin productivitatea crescuta si utilizarea usoara, aceasta mulgatoare vaci se prezinta ca fiind solutia ideala atat pentru fermele zootehnice mici cat si pentru gospodarii. Mulsul se efectueaza automat facilitand asfel reducerea timpului de lucru.
Un aparat de muls VEPEMIR este destinat gospodariilor de mici dimensiuni cu un numar de maxim 10 bovine si este simplu de utilizat si usor de intretinut.

Aparat de muls VPM1+1A20 este compus din 1 post de mulgere si 1 bidon de aluminiu cu o capacitate de 20 litri. Prezinta un motor de 0.75 CP si 1420 rotatii pe minut. Ca si nivel de productivitate, aparatul reuseste mulgerea a 10 vaci pe ora.

COMPONENTELE PRINCIPALE ALE APARATULUI DE MULS VEPEMIR:

Pompa de vacuum VEPEMIR 023:

Pompa de vacuum este cuplata direct la motorul electric si formeaza un corp comun cu acesta. Prinderea de sasiu se face prin suruburi cu saibe de izolare. Pompa de vacuum este de tip uscat, echipata cu paleti de grafit, fapt ce duce la asigurarea unui vid constant.

Regulator de vacuum VEPEMIR 016:

Regulatorul de vacuum are rolul de a crește sau scade vacuumul aparatului de muls. Rotirea piulitei de strangere în sensul acelor de ceasornic duce la creșterea nivelului de vacuum iar rotirea în sens invers duce la scaderea acestuia. După efectuarea reglajului piulita se fixeaza cu ajutorul contrapiulitei. Reglarea vacuumului pe manometru se face intre 40 și 60 Kpa sau 0,4 – 0,6 bari.

Tanc de vacuum VEPEMIR 017:

Tancul de vacuum se afla sub motorul electric si pompa de vacuum, montata pe sasiu, avand o capacitate de 18 litri. Tancul de vacuum are capac lateral care permite accesul in interiorul acestuia pentru a fi curatat o data pe luna.

Pulsator VEPEMIR 013:

Pulsatorul are rolul de a regla frecventa pulsatiilor de mulgere. Pentru o utilizare optima, acesta trebuie curătat o data pe luna conform figurii de mai jos. După ce se desface capacul pulsatorului, cu ajutorul unei periute de dinti se curata filtrul de aer și cele doua axe pe care se afla montate carucioarele. Este interzisă utilizarea în curatare a uleiului sau detergentilor (folosirea acestora duce la scoaterea pulsatorului din garantie). 

Mansoane de cauciuc VEPEMIR 006:

Mansoanele de cauciuc se fixeaza direct pe ugerul animalului. Se recomanda schimbarea acestora o data la 6 luni. Dacă nu se schimba la timp, în interiorul mameloanelor se dezvolta bacterii care pot afecta sanatatea ugerului.

​​​​​Mamelonul se poate fisura in interior, după folosire indelungata, fapt ce duce la pătrunderea laptelui sau apei în timpul spălării, în linia de vacuum. Evitati pastrarea aparatului cu mameloanele expuse la soare.

Bidoane de colectare VEPEMIR:

Bidoanele de colectare pot fi de mai multe tipuri si capacitati.

  • Bidoane de Aluminiu de 20, 25, 30 sau 40 litri
  • Bidoane de Inox de 20, 25, 30 sau 40 litri

Aparatele de muls VEPEMIR servesc la mulsul curat si in siguranta a bovinelor (vacilor). Se pot utiliza in cadrul gospodariilor particulare, al fermelor si al producatorilor de lactate in general. Echipamentele specificate mai sus au scopul de a proteja sanatatea ugerului animalelor, de a creste productivitatea, fapt ce duce la satisfacerea cerintelor utilizatorilor. 

Ai grija de aparatul tau de muls. Curata-l cu solutie PEROXAN activat si DIBAZIC activ.

Destinatie
mulgere vaci
Numar posturi
1 post
Numar bidoane
1 bidon
Tip bidon (material)
Aluminiu
Dimensiune bidon
20 litri
Productivitate
8 - 10 vaci/ora
Tip pompa vid
uscata
Capacitate pompa vid
170 litri/min
Tip pulsator
Pneumatic
Raport pulsatii
40 - 60 pulsatii/minut (reglabil)
Tip palete
Grafit
Tanc vacuum
extern (inclus)
Capacitate tanc vacuum
16 litri
Control presiune mansoane
La epuizarea laptelui
Debit
200 litri/minut
Roti transport
Standard (inclus)
Tip motor
Electric
Putere motor
0,75 CP/0,56 kW
Numar rotatii
1420 rotatii/minut
Tensiune de alimentare
220 V (monofazic)
Frecventa
50 Hz
Lungime (L)
640 mm
Latime (l)
950 mm
Inaltime (H)
1380 mm
Greutate
58 Kg
Impachetare
1 bucata
VPM11A20
Produs nou
3 Reviews

Multumesc pentru mulgatoare si pentru pulsatorul cadou
Sunt multumimt de aceasta mulgatoare si de pretul cu care am luat-o. Livrarea a fost destul de rapida si am primit si un pulsator cadou.
on

Cristi Ungurean
Motorul este cam zgomotos dar un reprezentant al furnizorului mi-a explicat ca e bine sa lași aparatul sa meargă in gol lângă bovina cam 30 de minute (asta in cazul in care nu a fost mulsa niciodată mecanizat).
Bovina s-a obișnuit cu zgomotul produs de aparat și procesul de mulgere e bun.
on

O mulgatoare excelenta la un pret foarte bun
Am achizitionat aceasta mulgatoare de curand si pot spune ca este foarte utila. Piesele sunt de calitate si ma bucur sa aud ca au fost asamblate in Romania.,
on

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Product added to wishlist
Product added to compare.